Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

hai stars . so ? hari ni nak citer pasal apa yang berlaku kat sekolah . kat sekolah tadi , ada perjumpaan buat first time untuk rumah pasukan , badan beruniform and persatuan/kelab .

as always , aku stay dalam rumah Ungu , and aku masuk permainan bola tampar . dalam choral speaking (BI) and syarahan BI pon aku tulis nama juga , haha , tak kisah asal dapat salah satu daripada tiga ni . the truth is , aku suka gila main bola tampar . entah datang dari mana minat ter , actually tahun lepas lagi aku main bola tampar . and , time nk 'surf' for the first time memang lebam tangan , tapi , lama2 okay jer . and , terlupa nak kata , bola tampar rumah Ungu punya selalu keras . gila keras macam batu . sumpah sakit tangan aku time nak surf buat kali pertama . urffhhhh -.- #tolongla bola tahun ni lembut sikit dari yg tahun2 lepas ^^

and , persatuan pula , aku pilih English Society . ngeeee , and aku jadi AJK Form 4 . maybe 'ahli jom kalut' kott . haha , aku kan ? kalut semacam . haihhh , taleh bla dari suara kuat aku . redha je laaa , , so aku ada jawatan sebagai AJK je . dun worry girls , tahun depan kita conquer Rumah Ungu and English Society , weeee >.<

okay , and aku dapat surat dari seorang kawan baik aku ni . oh mai , aku tak tahu pula yang kau sayang sungguh2 dia , hurm . sabar la , maybe dia bukan yang terbaik untuk kau . don't worry , Tuhan simpan yang terbaik untuk kita . and aku sendiri rasa 'dia' tak pernah layak untuk kau . sumpah aku rasa kau deserve someone better yang betul2 tak sukakan kita atas dasar something seperti rupa , kekayaan and sebagainya . harta , rupa paras dan sebagainya tak penting pun kan ? i mean , memang la kena jaga juga dari semua segi tu , tapi tak perlu la nak semua 'perfect' kan ? beauty is in the eye of the beholder . so , kawan , dun worry , he doesn't deserve you and i know you deserve someone better than him , who would still love you even when he saw your flaws , mistakes , weakness , he'd still love you for who you are . . .

P/S : can you still reply my letter ? 


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.