Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

tadi , buka wall Farah , ngeee . dia ada 2 hamster yg bernama Momo dan Bobo . speaking of Momo , dah lama tak peluk momo . huhu , err and yes Momo tu bantal peluk yg berbentuk kucing . actually , Momo tu yang kak sulung aku punya and dia tanak so aku ambil sebab cute . wahaha , and momo tu x der sebelah kaki and sebelah tangan . well , macam cacat la juga . never mind , i still love my momo . ngeee ^^

and yeah Farah , omm , aqis x oyak gapo eh ko ajim . huhu , x suko mano gaul nge dio , po bajet gitu , huhu . bagi aqis la , dio sombong . haha , biasa la , manusia berbeza , pendapat pon berbeza . so , rilek la deh . huhu , btw , tyn adow blog ko ? x hau la pulok , huhu :')

tadi slps tuisyen pergi mcd . ajaknya nk gy makan gulai pi gak x der teman . huhu , last2 gy mcd . sapa mcd , jupo zulfa (adik tyn dulu , lonih x hau jd lagi ko dok) , pah naik atas tingkat 2 tuh , first napok jopi . pah wat rilek lagi time tuh , x dok gapo2 etek . haha , pah time cari tempat duduk tuh , ain pon oyak 'john' la . aku pon tengok ko sek2 dio , napok adow capix , ali , john nge beberapa org hok aku x kenal . haha , gelisah la juga tadi , (chop chop , x dok jadi gapo2 pon nge sek dio deh . capix nge ali saing koloh rendah and john saing capix , harap maklum) . hahaa , oyak dulu agy takut adow ore mikir karut . weeee ^^

pah tera wat cool po slurpee . wahaha , deba jugo . watchill watcool . ngahahah . pah pah , siap makey , gy Y2Y . weh weh sek mu , mai la masuk Y2Y . heee , sapa2 yg berminat boleh la oyak ko aku . tini , ain nge bielah , sek mu wajib masuk . aku keno cari ahli lonih . pi gak , ahli hok serius la , dok la serius mano tapi time mesyuarat tuh keno serius la . huhu , sbb bndo ni public etek , so sek mu x leh malu la belajar bendo gini . and yeah , Y2Y tu pasal reproduktif dan kesihatan . adow jugok pasal hiv , pasal hubungan bebas . bukey wi dorongan tp wi nasihat , oyak kesan2 dia . and , diorg adow buat program , etc , roadshow kat sekolah2 , and ceramah and lain2 . nk ctow semo , panjey la keno bobey . huhu , dipendekkan cerita , saper2 yg rasa dia bersedia nak masuk kelab Y2Y ni , oyak la ko aku deh , so aku boleh oyak bilo pulok meeting seterusnya . tp , kalu nk masuk bndo ni , lebih baik minx kebenaran nge parents dulu la :D

and kawan , aku minx maah wat mu merana . aku sero aku hok punca mu jd gitu . sorry , berapa kali doh aku minx maah ko org yg berbeza . aku wat bnyk sngt kesilapan . waaaaaaaaaaa , tadi dale kelas ph dgr bielah oyak , geney air mato . aku x sey kito jd strangers . sek kito key saing belako . aku minx maah kalu wi mu harapn sebelum ni pi gak kito saing baik key ? love comes and go , friends remain forever . mano mu hok aku kenal dulu ? please , aku harap mu maafkn aku , aku minx maah . jgn sebab aku , mu xse saing nge sek2 ni . aku minx maah . kito saing key . aku nenek mu , mu cucu aku :'( #macam mana aku nak jadi kuat kalau bndo hok aku buat semua kesilapan n wat org lain merana ? aku x berniat nk wat sapo2 sedih pon  . . . . . . .

okay , setakat itu sahaja post ini . kesimpulannya , hargailah orang yang menyayangi kita tapi jangan sesekali memberi harapan kepada org lain yang kita tidak sanggup terima . sekian terima kasih .
Life has to end , Love doesn't - Mitch's 

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.