Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hello . setiap hari mesti wajib tulis something dlm blog . uhuu , hari ni makan 2 burger . sekarang ni , kat luar , ada operasi fogging . yang nyamuk aedes punya . shot , aku rasa dah lebih 3 kali kawasan rumah aku kena sembur . ada org meninggal sbb denggi ke ?

okay , kat skula tadi ada perjumpaan persatuan . aku x masuk persatuan bi . pergi hntr buku je , ada sikit budak form 4 . x besttt . pastu , pergi msk kelab ict . okay la juga . dok dlm bilik aircond kan . huk huk . edit guna photoshop , okay la . haha . biar x pro mana pon , wtv .

and , mu ! boleh dok stop ganggu aku ! kadang2 aku pon nk privacy jugok . kito saing . x lebih . pastu bakpo mu layey aku special ? kalu aku on , aku x tegur atau bls msj mu , bukey sbb aku maroh tp aku pon nak privacy jugok . gapo ? ingt aku gewe mu ? setiap kali on9 , keno chatting sokmo ? no no . mu saing aku jah . x lebih . supo aku layey ore lain , so pleaseee la pehey . aku tau mu baco gapo hok aku tulih ni . sorry , aku bukey nk beci mu , tp aku x tahey dgn perangai mu . cuba jd matured sikit tak boleh ka ? remember , i'm not yours . please , stop ganggu aku .

and , mu sorey lagi . haha . padey muko ey keno remove jd saing fb aku ? HAHA . whatever , aku takkey add balik . cukup ah setakat ni kito saing . and , btw AKU TAK JELA NK SAING NGE MU . yeahh , bye bye  . letih saing nge ore po mu . sekare , turn aku pulok nk cari kebahagiaan aku ! thank you for everything .

panjey doh aku luah dale ni . hak hak . bereh , out dulu . aku sayey family aku , Girls' Avenue aku , saing2 4K2 hok gilo2 supo aku , AKU SAYEY ORE HOK PEHEY JIWO AKU ! thanks ! :*

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.