Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hey guys , so today i want to talk about 'The Saturday Letter' that was written by my best friend . before that , nak citer pasal perkara yang berlaku kat tuisyen dulu . memalukan gila , boleh tersilap kelas . dah la , aku pukul belakang orang yang aku sangka kawan aku . ngeh ngeh . then , budak ter berpaling kat aku and tengok aku macam nak makan aku , gila marah . aku ni , kelam kabut laaa wehh , then aku tanya cikgu yang mengajar ter , ni kelas gapo ? cikgu tu kato , ni kelas PMR . oh mai god , akuuu maluuuuuuuuuuuuuuuuu ! haha , then , ada sorang budak laki yang sudah pun duduk , bangun and hntr semula kertas . wahahah , tersilap kelas juga rupanya , mujur la ada geng kan ? wahhaha !

then , aku ikut budak laki tu , alik belakang la of course , bukannya jalan sekali -.- ikut naik kt pejabat and then dengar dia tny kat kaunter ter , kat mana kelas 4 satu . hahhaah , then , dia tengok kat aku and suruh aku msk dulu . wahaha , malu-malu . kesiaaaan gila kat budak yang kena pukul oleh aku . mesty sakit kena pukulan aku  . harap-harap dia tak cam aku , huhhh , malu malu ..

okay , i think dah panjang tulis pasal tuisyen , then kita beralih ke tajuk aku hari ni , 'The Saturday Letter' . errr , how to say eh ? actually , this letter is from my best friend , seriously , semua ni salah aku . tapi , dia tetap minta maaf . bergenang la juga air mata aku , lebih-lebih lagi time baca part yang pasal dari seseorg , 'aku x seko bla bla bla bla' . sorry , the rest sangat private . haha , mujur time tu dok dekat kelab Y2Y , aku sorang jer time tu , tahan jerrr la . heeeee :')

so , to the writer , i'm so sorry for everything . sepatutnya , aku tak pernah ragukan mu . aku minta maaf sangat-sangat . aku tahu mu anggap semua orang saing mu . aku tahu sangat tapi memang betul yg mu tulis , aku stress + bad mood time tu and tanpa sedar aku post dalam blog aku . memang aku marah time tu , sorry , aku rasa macam aku sekat mu saing nge dio pulok . jangey la gini deh .. #kecek kelate doh kito . haha !

mu saing supo sekalo la nge dio , jangey jadikan aku penghalang untuk sek mu saing , gano-gano pon , aku x dok hak :) so , saing supo sekalo la deh even aku mungkin takkey saing supo sekalo doh nge dio . haha , betul gapo hok dio oyak , gano nk terima semua ni .. salah aku jugok bena , heee . tapo la , lonih , aku redha + pasrah doh . ikut la gapo2 pon jadi panih . meta kecek , meta dok . meta saing , meta senyak . aku sndr x pernah pehey and x pernah seko blh jd laguni . hahahah , aku salohhhhhhhhhhhhh ! nak tiyok jah sero . rilek Qis rilek ! :D

hom , last2 tubik jugok kelate kito . err , okay , nk oyak hok tu jah , sero luah belako doh sini . gano-gano pon , aku tetap sayeyyyyyyyyyyyyyyyyy saing-saing aku even aku jarey contact nge dio . sorry semo , sorry sangat-sangat . harap sek mu maafkn aku . bye , ilysm friends ! :)
Sometimes when you sacrifice something precious , you're not really losing it . You're just passing it to someone else - Mitch's 
P/S : not to mention , sekarang obses gila dengan buku Mitch Albom ! read it , you won't regret :)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.