Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

okay , so post today pasal 'surat' lagi . urghhhhhhhhh , x sapa jugok surat aku last2 . hahaa , nasib badan laa , dah takdir , Tuhan tanak bagi surat tu sampai kat dia . hahahaa , sedih sedih . bia ah , kalau esok still tak dapat ke tangan dia , aku ambil balik la surat tuh , hurmmm . wat sako padey , simpan jd kenangan . ngaaaaa >.<

yesterday kan , belajar bahasa Cambodia ngan Perancis ngan sorang ustaz yg mengajar aku subjek Mutalaah . dia citer la yg dia berasal dari Melayu-Champa a.k.a Kemboja . waw waw , aku ni macam berminat gila dengar citer ustaz tuh . hahahah xD dia citer la yang dulu Kemboja dijajah oleh Perancis . and , then tak silap aku dia mengajar kat Kelantan slps tu , kena tukar pergi ke Perancis selama beberapa bulan , nak dekat setahun la juga , and then , dia kata dia tak pandai bahasa melayu .

and , ustaz pon sebut la sikit2 bahasa Perancis n Kemboja . ngeeeeee . kitaorg , geng2 kelas 4k2 , memang gelak sampai nak pecah perut . wahahah . besttttt gila-gila . and , aku rasa anak ustaz ni bijak la , sebab isteri dia orang Kelantan and dia orang Kemboja , kacukan kann . waaa , aku pon nak kawen ngan orang Kemboja juga la . #opssss , terlepas . haha , kidding jahh . watlek watpeace watchill watcool :D

ngeee , and baca blog Farah , huuuu , terharu sebab ada nama aku . wahaha >.< thanks Farah . Farah sabar jah la , nati aqis nk try suh ajim baco blog Farah deh ? heheh , tapo2 . kalu adow jodoh , tok gy mano eh . hurmmm , sayey Farah jugok , ilysm :D

lagi lagi ? and yeahh . jarey doh la boleh on lonih , huahua . sebab ? mak toksey wi doh , keno ngaji molek sbb amik sains key . huaaaaa , on pon time cuti jah . redha jah la , rilek Qis rilek . dua tahun jahh , sebentar jah tu , and then bye-byeee . hahaha . i'm gone and so do you . deba eh nk tunggu dua tahun lagi , huhu . pah tubik koloh , jd gano eh ? gituu la , po sekalo . huhuhu ,

and yeah awok2 , mu2 , cepat2 la amik surat nyaaaaaaaa . kelas 2 Muslim keyy , bukey Mujahid . eii , gerey nk ngotok jahh , sedih pon adow , sbb aku jah hok besu . huaaaaaaaaaaaa . letih-letih . pah balas deh  , pah bo ah , toksey kacau doh mu . toksey kacau hidup sapo2 doh (bual sajo tok jadi Qis) . ngeee , #sayeynyoo sero nk lepas . huhu ..  :(

P/S : so please , Tuhan , spare my Cambodian will you ? :')



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.