Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
and post today ? tadi tuisyen habis pukul 10:30 . jadual dah bertukar . so start sekarang , hari sabtu balik awal . yeyyy ! ngeh ngeh . oh , nk citer pasal buku biologi seorang budak tuisyen aku . orangnya handsome , kacukan arab , and 'jurus' kott . errr , but no . i don't have a crush on him . so , ceritanya semalam . dia tinggal buku biologi atas meja , meja dia dok belakang aku . pah time nk balik tuh , bielah perasaaan . act , aku perasaan lama dah tapi saja malas tengok buku saper . huk huk , and last2 aku kena bawa balik buku tu .

and , hari ni . kena la hantar balik buku biologi tu ke tuan dia . seriously , bielah ngan cipah besuuuu *bersungguh-sungguh* gila nk hntr buku tuh ke tuan dia . aku ni macam , what the ... ? yeah , i know he's smart , cool and blablabla , tapi takkan laaa , besuuuu gila diorg . -.- tak sangka diorg nk gila2 bagi buku tu ke tuan dia . last2 , aku yg bagi . haha , know what ? that guy , aku rasa la , dia dah tahu yg dia tertinggal buku dia and maybe dia rasa gelisah . so , muka dia memang , hampeh la time nak balik tu . masam gila . ngahaha . sebaik aku bagi buku bio tuh kat dia , muka dia macam lampu yang baru dibaiki . err , bernyala , shining atau yg seerti dgnnya . yeah , something like that ! after , aku bagi buku tuh . gila lelaki ni , mesti kuat study . sayang gila buku bio dia . haha . nak jadi bijak macam dia juga . purffhh -..-

okay , habis citer pasal budak tuisyen . slps hbs tuisyen , pergy kedai Afini , hew hew . cuba teka saya jumpa saper ? ngahaha . so , i guess we're cool right ? no no , i guess i'm cool . haha , rasa pelik gitu jumpa orang yg aku sangka tak akan jumpa . but yeah , i'm fine , bersyukur  kepada Tuhan aku okay pasal 'tuh' . :)

then , pergy rumah watif , kak dia kawin . ngeh ngeh . and , balik rumah tuh , mak ain hantar , thanksss makcik <3 ngeh ngeh , and yani juga , thanksss :) so , i guess setakat ni jer citer aku . wait , i have to say yg setiap kali aku cerita kt kawan2 baik aku pasal 'janji' tuh , air mata aku bergenang . i don't know what's happening to me . tiba2 jer , rasa perasaan sebak tu hadir sendiri . ok , sooner or later , i will be fine . don't you dare to worry about me . i promise , i will say to you when the time comes . thank you , kawan :')

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.