Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

wuhuu , aku stay dalam kelas 3K2 . waaa , sedih gila-gila sebab tak sekelas sekali ngan ahli G.A . yani kelas 1 , watif ambil akaun , so dia kelas akaun 1 , qiehah kelas akaun 2 . fatini kelas 5 , ain ngan nabilah kelas sekali , kelas 6 . x adil gila . huuu , aku dok tepi Najihah Sidek . mujur ada dia , taon lepas dah kelas sekali . ngeee , okay la .

tapi , suasana kelas tu okay la , sebab ada se'gu' . ada yg sporting2 , macam nawal , simaa , amani and others . huhu , mujur ada diorg , lau tak , sunyi gila laaa kelas aku , oh mai . tak sanggup nak berada dalam kelas skema . ngeee , and tadi pemilihan ketua kelas , aku dicalonkan , malangnya tak cukup bertuah untuk menjadi ketua kelas  . haha , yer la , sebelum sesi undian terr , ada seorg 'pengawas' ni kata , ketua kelas haruslah orang yg berdisiplin . kay , aku memang out dari disiplin ter , sebab pakai terbus pink and kasut stripe . haihhh , pelik la , kasut stripe pon x boleh ? pelik gila-gila peraturan sklh aku , wth-.-

then , 'pengawas' tu kata , kena amanah . hahahha , amanah ? yang tu aku x tahu . no komen , err , err . then , last2 tak dapat juga jawatan tu , tp , x der la sedih sngt even kalau boleh nk ada jawatan tahun ni . ngeee , maybe dengan perangai gila-gila aku and tak 'skema' aku kott . haha , wtv , hidup aku , aku yg tentu , weeee .  then , ada lencana baru , OMG . tersangatla huduh bebangaaaaa . macam lencana MML la pula , ada warna putih tepi tu , bentuk empat segi . cisss , mujur aku pakai lencana tahun lepas . haha xD

and yeah , aku dah tulis 4 surat dalam minggu ni , untuk orang yg berbeza tp yg special hanya satu , haha . harap2 selamat sampai kepada tuan punya badan tersebut . ngeee , ameen . then , time balik tadi , terjumpa ajim pali , oh mai , rajin gegila , dia dok hafal entah pe bende . ok , this guy memang nampak dah sedar . maybe dah bertaubat kott . mujur la kan Tuhan bagi hidayah . ngeee .#Farah , kena tumpang happy la :)

and , Ya Tuhan ! baru sampai je post hadiah untuk Una , gila special hadiah terr , wahahhah . bestnyaa ada org buat camtu kat kita . bertuah la kan , yeahhhhhhhhhhhhhhh . aku rinduuuuuuu saing akuuu tuhh ! Tuhan , berikanlah aku kekuatan untuk hadapi semua ni :') kenapa la mu baik sangat eh ? argghhh , tekkey2 . rilek Qis rilek . kalu adow jodoh x gy mano eh . gano2 pon , lonih kena study molekkkk , InsyaAllah aku boleh . aku kuat , yeahhh :3

orait , harap2 surat tu akan sampai selamat untuk kau . ameen , take care . ngeee , byeee readers , stars , boo , panda , vespa , semuaaa la . hahah , :D
Flower gleam and glow , let your power shine , make the clock reverse , bring back what once was MINE 

 aku rindu mu , tobak eyh , aku rindu saing aku :'(



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.