Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

hey. did you guys know that someone dreamed about me? dah la someone yg tak prnh berckp dgn aku. rasa gila la juga slps dgr citer tuh. here the story, H, is my bestfriend, deskmate dia, S citer yg hr jumaat lepas dia mimpi psl aku. and dlm mimpi tuh, aku bersama dgn salah sorang kwn baik aku juga. and we're both look frustrated. masam gila muka with no smile. and aku sedang menyandar kt tepi dinding. then, S walk towards me and then tanya, 'Aqis, kenal tak tutt tutt'? fyi, tutt tutt is my ex-friend. and, tutt tutt is a boy. so you guys figure it out sendirilah :)

then, slps S tny soalan tuh, aku tengok kt dia and then aku pergi. aku x sebut sepatah perkataan pon. the end. okay, my point here is macam mana someone yg i barely know boleh tahu kisah hidup aku? mcm unbelievable gitu. i never speak to S you know. S pon tak kenal aku, tahu melalui nama je. this is so absurd. sampai aku dengar pon naik bulu roma aku. gosh, maybe S boleh msk dlm mimpi org? okay, that's scary. kalau betul pon, why me? why tutt tutt? why did S said his name? this will always be a question in my head.

yeah, aku rasa aku boleh faham mimpi S. just a thought la. sikit-2 je aku boleh faham. kenapa boleh aku bersama dgn kawan baik aku tuh.kenapa bukan dgn kawan baik aku yg lain?  i think i know but i'll keep quiet.

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.