Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

hey guys. i know it's kinda late now but i'm going to write anyway. btw, aku dah buat kerja sekolah tadi. hehe, so? apa cerita terbaru? i won't say too much kalau tak mesti ada orang akan terasa. i'm tired making people get hurts. cukuplah dengan aku yang merana.

actually, aku rasa lain skrg dgn someone. my own bestfriend. maybe kau dah tahu yang aku layan kau pelik je. entahla, hati aku rasa lain gila. maybe sbb aku rasa mcm kau khianat aku. mungkin kau tak berniat pon nk sakitkan hati aku, but yes, you already did. aku tahu kita kawan for berapa tahun dah. the truth is, aku sayang kat kau tapi aku rasa kau stab aku dr belakang dgn kelakuan kau. kau tak salah kalau memang betul kau ada perasaan tuh, like others. tapi, mungkin salah aku. mungkin aku yang salah sebelum ni cuma aku tak sedar. now i realized, i'm sorry. kau boleh teruskan, tapi aku akan berhenti setakat ni. rasa dah cukup dengan apa yg aku alami. rasa dah enough. cukuplah :')

so, goodnite stars. see you guys later. be happy everyone, you all deserves that :>

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.