Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Hey , apa khabar semua ? harap korang semua sihat macam aku (sihatla sangat) . okay , hari ni dah siap text dialog BI . very very thanks to kak aku , Iqah sebab tolong buat text and Awatif yg tambah sikit2 . and , kitaorg bertanding dialog hari Isnin . Hari Ahad bertanding bola tampar dengan rumah merah . okay , aku memekik kuat gila kott time tahu ni , sebab kalau bertanding dengan rumah biru , memang x der chance nk menang sbb diorg pemain Massak . bukannya kitaorg (rumah Ungu) x terel , kitaorg pon terel jugok cuma bukannya pro gila-2 . biasa la , budak baru belajar , kalau salah tolong tunjukkan . hehe :)

petang tadi kat sekolah moody gila , haha . yeah , bila aku moody , memang tader org boleh nak dekat , kalau tak memang kena cursed oleh aku . then , slps main bola jaring (kononnya) dgn yani n bielah , rasa lega sikit hati . thanks sek mu , mmuah mmuah :* HAHA .

and , aku aku . . . i bet korang semua dah boleh baca apa yg bermain di minda aku . aku keletihan and Jihah kata solat istikharah la , to tell you the truth , aku x pernah solat istikharah sblm ni , yeahh , aku bukannya wara' sangat . heee :P okay , aku berserah kepada Tuhan . Takdir , kita tidak boleh tolak takdir . Akan ingat itu sampai bila-2 . .

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.