Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
omemei ~ letih kott hari ni . pukul 8 setengah sampai kat sekolah , ada practise bola tampar . pukul 4 ada tuisyen sampai pukul 6 . dah la stress-2 macam orang gila , belajar pula fizik kat tuisyen . sumpah aku kata , masuk telinga kanan , keluar telinga kiri . sorry cikgu , saya tak mampu tumpukan perhatian kerana keletihan yg teramat sangat . mintak ampun :)

kat sekolah , berlatih bola tampar boleh 'kirro lamo la' . haha. selepas tu , ada adegan bergaduh pula . err , bergaduh bukan tarik-2 rambut gitu , tapi menyakitkan hati la . sakit hati gila-2 . yang ni emo , yang sana pon emo . urffhhh , habis tu sampai bila jd gini ? letih tahu x ? letih gila everytime bergaduh je kerja kitaorg . padahal kawan sejak sklh rendah . sampai aku tak boleh tahan tadi , keluar la juga sikit-2 air mata . sakit hati yg teramat sngt hanya Tuhan yg tahu . kenapa ngan aku kau jd berubah pelik ? kalau dgn org lain , tak emo gitu pon . ngan aku , mengalahkan aku . dah la aku jenis emo , tambah kau pula , haha . bagus la kan ? sama-2 emo , ,

actually , aku tak berniat pon nk bergaduh dgn kau . tapi , everytime kalau aku tegur kau , kau akan berubah . aku pon berubah . jadi pelik . macam kekok gitu . what happened to us sbnr ni ? kalau kawan , buat la cara kawan sepatutnya buat . jangan sakitkan hati aku lagi , please . aku x berniat pon nk salahkan kau tapi memang salah kau pon pasal tadi kan ? okay , aku memang melampau sikit sbb mengutuk 'bestfriend' kau , aku mmg mengaku aku pon buat salah , tapi jgn la buat macam kitaorg x wujud . kitaorg bukan batu . kitaorg ada perasaan , macam kau . contohnya , kalau ada org buat endah tak endah je kat kau , kau terasa tak ? layan gitu-2 je , kau terasa tak ? OF COURSE la kau akan terasa . sama la macam aku ! aku pon ada perasaan , kawan . aku pon ada . . .

okay , aku dah letih gila-2 layan semua ni . dah la kaki aku sakit sebab sepak bola tampar tadi , HAHA . tersilap sepak , dah la tak pakai kasut . gila sakit kaki . rasa nak patah . ok , tu je for today . aku sayey mu . memey sayey gilo2 . note that , thank you semua :)

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.