Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

akhirnya, habis jua exam bulan 3 ini. actually, ada satu hari lagi exam slps buka sklh nanti. tapi, buat-2 hari ni hari last lahh :P exam sedap gila kott. semua orang bwk azimat. gila la kot nak menghafal 4 subjek dalam sehari. dah la jadual exam baru bagi minggu lepas. and nanti buka sekolah ni juga start kelas tambahan. wow, boleh jadi gila kot budak form 4. terima kasih mudir, thank you -.-'

and yeyy. cuti seminggu. rasa baru boleh rehat. setakat ni bljr subjek sains 'okay' la. subjek aku boleh tahan for now, bio. kimia ngan fizik okay lagi. just addmath. kat sekolah br hbs tajuk 1. seriously, apa nk jd dgn cikgu addmath aku tuhhhh?! masuk kelas pon jarang-2. macam mana kitaorg nk bljr addmath cikgu? sekarang, semua bergantung kt tuisyen. mujur ada tuisyen. aku suka tuisyen aku. cikgu bio best kot. even budak-2 laki hampeh dgn dia tapi bg aku he's okay. memang dia strict, tapi bagus la. time belajar, belajar la. ni tak, gelak sana gelak sini. ingat kelas 4 satu tuh yg 'toknye' kau? cisssss, boleh bla la.

and, btw. tuisyen hanya tempat belajar. tak perlu la nak gelak sana gelak sini hanya untuk capture attention. people get annoy with you. for now, tak jumpa apa-2 lg yg special sngt about tuition. cikgu memang best. tapi biasa la, disebalik kebaikan ada kekurangan :) and, rasa-2 stick dgn tuisyen tu je kott sampai hbs form 5. wish me luck :>

kawan? talking about kawan. sekarang aku rasa empty. entah since when hati rasa kosong gini. aku tak tahu nk tafsir macam mana 'kosong' tuh. tapi, aku lebih suka hati aku 'kosong' drpd sakit tak tentu hala. aku percaya kepada kebenaran. tapi, life must go on. you can't stick with something that you know won't come true. kalau nak kebahagiaan, perlu ada pengorbanan. i used to think yang aku akan bahagia kalau blablabla. but no, for now, aku suka dengan 'kosong' nih. walau apa-apa pun terjadi, pasrah mesti yang utama. perasaan perlu diletak di tempat terakhir. kalau ikutkan perasaan, huhhh. sampai bila hidup aku tak tenang :P

okay, as i promised to my friend, here it is. update yg baru. eh eh, aku buat ni bukan sbb kau sorang, sebab aku sndr rindu journal aku. jangan perasan sudah :P take care everyone and have a nice holiday. DON'T FORGET TO SMILE :D

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.