Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

Hallo bintang-bintang sekalian. malam ni nak kata boring tak juga sebab ada peneman. bersyukur la kan. hihi. kisah hari ni tak special pon tapi nak update juga. rasa bahagia hari ke hari. mungkin sebab bersama dengan orang yang menghargai kita. sebelum ni bukan tak bahagia, tapi biasa la. hati ni selalu tak betul. sebentar ke sana, sebentar ke sini. nak buat satu keputusan pun susah. dengan ada orang yang kita percayai disisi kita, kita akan semakin maju ke depan kan? macam tu la aku rasa. hikhik :p

esok kena tidur kat sekolah. mujur satu malam je kalau tak mesti dah nangis. tak best tidur kat sekolah. lebih-lebih lagi tamrin. makan nasi dalam dulang, kd-kd yang strict (mostly pengawas), mesti tak best. malam muhasabah diri pula, dok 'krohkroh' alik belakang. apa nak jadi? LOL. sabar Qis sabar. sabar tu kan separuh daripada iman. hihi. setakat tu je kot untuk post ni. boring kan? i know. redha je la :p

P/S : nak tau sempat apa? seribu tahun pon i'll never ever tell you. biarlah rahsia :)


Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.