Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

Assalamualaikum. ehem ehem *coughing.wuhuu, aku baru balik tamrin. well, lets be honest. tamrin tahun ni jauh lebih bagus daripada tahun-tahun sebelum ni. tak macam tamrin langsung. aku dengan kawan-kawan yang lain tidur dalam musalla. buat macam rumah sendiri pula. hihi. malam semalam, kitaorg baring atas padang sambil tengok bintang-bintang. Ya Allah, cantik gila kot langit, bintang dan bulan semalam. bulan yang paling bercahaya. and, memang kitaorg tak pernah pon saksikan bintang-bintang bersama. rasa bahagia untuk seketika.

Tapi, kebahagiaan tu sekelip mata hilang selepas kitaorg pergi tuisyen pagi tadi. memang aku nak menangis. dah la letih tambah pula dengan kewujudan orang-orang yang tidak berperikemanusiaan, buat aku dan kawan-kawan aku yang lain tertekan gila. budak-budak lelaki kelas aku, biadap gilagilagilagila. huhhh. bising macam binatang dalam hutan. hey, kalu tuisyen tu hok toknye mu, aku tok kisoh mu nk smoking ko, bising ko, dating dale kelas ko, aku tok kisoh. tapi, lonih! aku pon bayar tuisyen tuh nk study so sek mu keno respect hok lain mari tuisyen semata-mata nk study bukey nk buat gegey! sek worthless. 


Okay. memang kalau benci, benci sangat-sangat. siapa kata benci boleh bertukar jadi sayang? spefikulasi yang salah and aku tak percaya. i'm tired. seems like kalau bercerita pon, tader sesaper yang akan faham betapa sakit hati ni. harapan saya berkongsi rasa perit ni untuk awak memahami tapi no. you don't understand. fine, i'm tired. leave me alone. leave me alone. termasuk awak yang sedang membaca, don't try to console me. i'm tired. fullstop.

kawan, jangan berubah. siap la mu  kalu mu teruk gitu jugok. aku takkey ngaku saing :'(



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.