Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
so, what's up? okay, hari jumaat, sabtu minggu lepas aku pergi kem PBSM. yang dianjurkan oleh sekolah la. to tell you the truth, at first aku rasa memang nak balik sangat2. why? sebab tidur dalam khemah and hujan lebat. tapi Alhamdulillah hari kedua tu, dah rasa better. belajar kawad, pc, jumpa kak2 a.k.a senior yg baik2 and super awesome. and yes, i feel so glad and happy :D

hari Sabtu tu kan, pagi tu kitaorg naik bot and then pergi ke paya nak tangkap lokan. okay, memang scary gila time first masuk dalam lumpur tuh. air sampai ke dada and i amost fell sebab terlalu geli. tapi yang tu masa mula2 masuk. selepas 2,3 minit. fuhhh, punya la best gila. tangkap lokan sampai tak ingat dunia. 2,3 jam dok dalam lumpur, aku x rasa apa2 pon. selepas tu, pakcik2 yang bawa bot tu bawa kitaorg ke tgh2 sungai. kitaorg mandi sungai and the best part is when aku terjun ke dalam sungai. i miss those moments. shot, wish semua ahli G.A ada time tu. 

but. memang inilah experienced yang sangat aku tak akan lupakan sebab this is my first time masuk lumpur. even memang rasa geli, tapi still. memang best. i guess memang tak sia2 aku pergi kem ni. sekali lagi, thanks PBSM sebab bagi aku kenangan yang aku tak akan lupakan. TY :>

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.