Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
hari ni nak share pasal solat istikharah. haha. bunyi macam pelik kan sebab aku tak pernah post benda2 gini. okay, actually sebab kat sekolah, ahli2 G.A dok sibuk cakap pasal solat istikharah. sampai ustazah pon ada cerita kisah dia solat istikharah sebab nak tahu jodoh dengan saper. well, solat istikharah tak semestinya nak tahu jodoh je, pasal lain pon boleh laa :p

dari apa yang aku dapat dari satu laman web ni, rakaat pertama baca Surah Al-fatihah dan Surah Al-kafirun. Rakaat kedua, Surah Al-fatihah dan Surah Al-ikhlas. selepas salam tu, baca doa solat istikharah. jap. nak upload. hiiii :)


okay. that's all pasal solat istikharah. hiii. nanti nak solat juga la :) biar Tuhan tunjuk apa yang terbaik untuk aku. bye-bye. jumpa lain hari pulak guys. saranghanda :)

P/S : semalam ada ceramah Ustaz Azhar Idrus kat Bunut Payung. dengki dengan orang yg boleh dengar ceramah tuuuu. take care. weee :3




Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.