Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

hye girls. hari ni sekolah kan? same goes here. aku pon pergi sekolah. tak ponteng errr. budak 'baik' kan. hiii. and tadi tak belajar sangat pon. cikgu ada usrah. so, selepas habis sekolah pergi mcd sambil tunggu start tuisyen. oh mai, mula-2 sampai kat mcd rasa dah putus harapan. tapi, tiba-2 jadi happy. sebab? ada laaa. thank you thank you. you're the best :)

tadi kat tuisyen kan. citer pasal tuisyen la pulak. well, there's a couple in my class and diorg memang yucks. i hate seeing them together. bukan jealous okay? cuma diorang over-reacting. orang lain couple tak gitu, ni dok bergendeng 24 jam. macam suami isteri. kisah hari ini nya, budak perempuan tu kantoi dgn ayah dia yg dia ponteng kelas and dating dgn bf dia tuh. ada kak dari kaunter perdaftaran tu msk kls 4 (1) n then tanya, ada nama S******* tak kelas ni. aku jawab ada. then, kak tu tanya lagi, dia takder skrg dlm kls kan? aku pon jwb, haah. tader. tapi, kat bawah tadi ada (sblm naik ke kelas, dah terserempak dgn girl tuh). and then, kak tu pon kata lagi, ayah girl tu call. sebab dia suspicious dgn anak dia, so dia call tuisyen nak minta kepastian whether anak dia msk kls or not. tak lama selepas tu, couple tu pon masuk kelas. seriously, perempuan tu kantoi gila. and, bukan salah aku n geng2 aku. salah dia sendiri. time tuisyen nak bercinta. baik toksoh gy tuisyen cik. one word : menyampah -.-

fyi, i want to change. don't judge me by my past. past is past. and now i'm trying to move on. it will take times but don't worry i'll try no matter how hard it'll be. so please please please. i'm begging everyone. don't ever judge me by my past. i'm looking for a brighter future and InsyaAllah God will show me the way. i need your support to get me through this battle. please teach me on how to be a better person :'>

P/S : thanks for today you all. I <3 you ever n ever. all of you :*



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.