Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

malam-malam ni update blog mesti pasal feeling. haih, tak boleh bla. habis? nak cerita kat sape lagi? oh my bohsannn. nak share la sikit story. biar tak ada org nak baca pon #sedih ke? tak pon :p

A ni ada ex yg bernama B. tapi B tu ada ex lain iaitu C. and last-2 sebab B ni yang masih tak boleh lupakan C,  A pon breakup dgn B. and aku kenal C. tak sangka kott C tu gedik juga. cis. luaran nampak baik dalaman hampeh gila. kesian dekat A. sabar je la. bukan jodoh dengan B la tu :3

saya boring sebab tu post benda yang mengarut. someone, please take this pain away. letihnya. esok sekolah. janji nak pergi mcd slps hbs sklh. tapi where's the promise? nak nangis sekali lagi :'( selepas tu ada tuisyen pula. okay, chill Qis. lain hari pon masih ada. jangan stress-2. senyum senyum :)

P/S : nak pergi mcd esok. crying inside :'(
You must promise me that you'll survive. That you won't give up. No matter what happens. No matter how hopeless - Jack.

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.