Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x


Hello Sunshine. it's late but i'm still awake. nak kata menunggu tak juga. nak kata menghafal subjek fardhu ain tak juga. mungkin sedang menanti biar mata ni lenguh sikit kot. hopeless hopeless.

nak citer pasal sekolah. minggu ni memang incredible sangat-sangat-sangat. classmates aku memang super. AJ, Simaa, Nawal, Myra, Piqah, Dayah memang awesome. hari Isnin baru-baru ni masuk makmal Kimia. best gila kott sebab dapat tengok tong sampah terbakar. ececee. LOL, JK. actually, time tu eksperimen potassium. yang kita letak dalam air tuu. haha. selepas tu, entah caner boleh terbakar kertas filter paper. Dayah yang 'pandai' gila ni pergi buang kertas tu dlm tong sampah. dah la dalam tong sampah tu banyak filter paper. aku ni, 'Weh Api!'. Simaa pulak asyik dok 'Ahhhhh! Ahhhhh!'. macam orang kurang siuman pon ada. aku, Piqah dok kalut nak larikan diri. Then, marilah Nawal iaitu penyelamat makmal. mujur Nawal ada. haha. selepas teringat semula, asyik dok sengih sorang-sorang. happening gila hari tu. Best Best <3

selepas tu, kisah Anak Keling. Nawal Anak Keling Macca Batu Caves, aku New Delhi (kan bunyi maju sikit :p), Simaa Nepal. LOL. tak habis-habis gelak dalam kelas. Diorang macam sunshine aku. Including AJ which semua cerita aku kongsi dgn dia. Idk. maybe because they know me so well sampai aku rasa tak kekok nak share story aku dgn diorang. doesn't mean bila aku rapat dengan diorang, aku lupa bestfriend aku yg lain. Yang lain pun special tahap dewadewi ♥ ILY :*


P/S : Semalam Chelsea menang kan? Haha :3
 

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.