Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Semangat sikitttt! Yeah yeah yeah and we're like na na na. haihhh *sigh* tak ada apa-apa dah mengeluh. bencinya hati ni. senang kot terasa. actually, memang terasa dengan kau. rasa nak jeling sampai hati aku puas je. okay, buat apa aku nak buat kerja dengan kau kalau kau tak suka kerja dengan aku? excuse me, aku takder la ber'jela' sangat kott nak berkerja dengan kau. aku jadi partner kau pon sebab aku nak tolong best friend aku. tapi, kau senang-senang je kata 'tok suko kijo nge aqis, dio banyok kecek'. terasa weh terasa. rasa nak genyeh mulut kau dengan cili api. so what kalau aku banyak cakap? menyusahkan kau? tak ada kan? there's no way aku akan jadi partner kau dalam camp ni kalau kau tak minta maaf dengan IKHLAS. aku tak akan tolong kau and yeah, padan muka kau. buat kerja sorang-sorang tanpa pertolongan aku, tak payah dengar aku membobel. lagi senang kan?

And, exam ada lagi rupanyaaa. ingat hari ni hari last exam. hihi. jk. hari Sabtu ni ada pertandingan bola antara Kelantan dengan apa entah dekat Stadium Bukit Jalil. not so interested into this football thing. tak faham macam mana seseorang boleh obses dekat bola sangat-sangat. baik obses dekat manusia lagi kott. atau makanan. and, hari Ahad cutiiiii jadi exam pon ditunda ke hari Khamis minggu depan. yucksss. kenapa perlu hari khamis cikguuuu? kitaorg habis-habis ingat hari Rabu tu dah habis exam. ahhh, tak best :| ingat dah boleh enjoy. budak sekolah MML dah habis exam time tu. tak adil tak adil *geleng kepala*.

Minggu depan juga aku pergi camping untuk bekas budak sekolah rendah. ye ye, cerita atas sekali tu ditujukan kepada kawan sekolah rendah aku. best kot kalau dia baca selepas tu kena atas batang hidung dia. huhhh. eh, jangan jadikan si tak kenang budi ni sebagai penghalang untuk kau have fun dekat camp nanti. time camp, kita camp sungguh-sungguh. tak sabarrr. haha. bukannya ada apa-apa special pon tapi teringat alangkah indahnya time bersama dengan best friends. hihi. harap-harap semua berjalan lancar (termasuk exam). Amin :')

P/S : I'm doing fine. Thank You for being there for me :')



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.