Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Finally, here I am again. berakhir sudah Kem Aslah 2012 and to tell you the truth, kem tahun ni memang mengajar aku banyak benda. kedukaan, kebahagiaan, keperitan. I mean, disebalik senyuman pasti ada tangisan. nak start dari hari first ke eh? okay, so let's begin our stories :')

Hari First tu,  sebaik sampai dekat kem, terus masuk bilik urusetia. memang selesa and bersih. sejuk pula tu sebab ada aircond. hari first memang tertekan sekali. petang tu, games kena dibatalkan semua sebab nasi sampai lewat. semua salah 'function, option dan at least'. dia tu semua kerja nak buat tapi lembik. dah la buat last-2 minit, haihh. gila kepala otak hari first. and, not to mention, malam tu ada pula postmortem. dah la letih-letih, ada pula yang menyakitkan hati, bergenang air mata sikit.

Hari Second, boleh kiraaa lee. takder la boring sangat. haha. by the way, thanks sangat kepada partner aku sebab banyak menyerah dengan aku. I mean, time aku dok tidur, dia yang conduct budak-2. that's why aku sayey partner aku. mujoooo mu ado tahu dok? kalu aku sore ey, soh-2 aku takkey wat kijo doh. 

Hari last hari paling gila. hari paling best dan sedih. biasa la, time hari last baru slow-2 rasa meaning kem tu. rasa something that you can't describe. main tepuk abang hensem dgn awek cun paling CUN. haha, selepas tu, game polis paling letih. letih tangan sebab kuat sangat tepuk. tapi, time nak buat slideshow, time tuuu la gilo sekali. kawan baik sendiri kutuk depan-2. sakit hati sangat sampai aku keluar dari bilik urusetia, terus pergi kantin dengan Qiehah sambil menangis. dah la time tu semua kd-kd, peserta dok dalam musalla which bersebelahan dgn kantin. sebaik nampak ain mari, aku terus stop nangis then pergi basuh muka supaya dia tak nampak yg aku sdg nangis. rupa-rupanya, selepas dia mari, dia pun terus nangis. aku ni apa lagi, lagi kuat la wehh. saing baik aku menangis juga, aku lagi la sebak. 

Then, dipendekkan cerita. since aku tak boleh conduct majlis penutup, aku suruh partner aku tolong conduct. minta tolong dgn mata yang berair. tak habis cakap terus lari sebab tak tahan sebak. mujur ada si partner yangg baik ni. hewhew. tapi, memang mata aku dan ain bengkak gila time kitaorg masuk musalla nak present slideshow. bunyi ada orang kata, 'mata merah'. mugo, mesti merah la weh. menangis nak dekat 5 kali. menangis pastu stop sebentar. sambung balik.  stop, menangis lagi. dah la mata aku ni memang kalau menangis sikit, jadi macam kena tumbuk. lebam nak mampus.

Okay. setakat tu je kot nak cerita. nak tahu lebih detail? luahan hati aku? sila buka twitter atau facebook aku. disitu, anda boleh tahu isi hati sebenar aku. hewhew. banyak lagi nak cerita tapi tak boleh dah. semua itu available di twitter saja. haha :p by the way, aku tak akan lupa 3 hari ni yang mengajar aku so many things. friendship, love, hardship and semuanya. Thank You semua yang bersama-sama dengan aku yang berusaha untuk membuat kem ni dengan bersusah payah. hihi. sayey sek mu semo :3


Gambar ni palinggggg aku suka. sebab tu letak atas sekali. sila jelly. hewhew :p

ini kasut yang menerima anugerah 'Kasut Terbaik' :p

ini baru orang panggil kawan sehidup semati. yang tak kutuk depan-2 :p

dan ini si Dia yang.... segala-galanya bagiku <3

err. gambar aku dgn partner aku ada. tapi sebab kawan masih belum upload jadi tak boleh letak selalu. nanti bila dia dah upload, aku akan upload dalam blog aku. eheee, gambar partner paling penting :3

ambik ah. gambar partner. sero 3 hari dok nge mu macey satu saat. meta jah. mu partner and saing terbaik. haha. aku sayey mu :')

CAMP ASLAH 2012 TERBAIK PUNYA.  bodoh la kalau tak terbaik gak :p



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.