Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

Hye guys. So tomorrow saya masih ada exam. dengkinya sekolah lain yang habis awal. erm, cerita hari ni tak banyak. hukhuk. agak-agaknya idea saya dah kehabisan. atau... hati saya rasa kosong. antara dua, semuanya antara dua. err. saya tak tahu nak post apa. saya nak luah tapi tak terluah sebab terlalu banyak. this is too public. i guess luah dalam diary dah cukup. apa-apa pun, selepas saya habis exam, saya pasti akan update pula. cuma, tolong doakan saya. biar saya dapat lupakan masa silam dan cuba untuk bergerak ke hadapan. saya pun nak bahagia. apa salahnya kan? oh ye, ada kawan saya tu dia pergi umrah. harap-harap dia selamat sampai di sana. Yani, ingat doakan untuk aku juga depan Kaabah nanti. Amin :)

Exam, here I come. Again. --'



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.