Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

malam-malam rasa naik gila kepala otak. mujur ada perkataan 'Sabar' dalam minda aku. kalau tak aku dah block perempuan-perempuan yang gila, mereng dan semuanya. aku serabut tahu tak? rasa macam nak memekik. seriously, kenapa perlu libatkan aku? fyi, aku tak ada kaitan dengan lelaki tu tapi kenapa still nak kaitkan aku? kalau korang terdesak sangat, that's your problems but for once, can't you all leave me alone?

perlu ke anda add saya semata-mata dalam profile saya ada gambar jantan yang anda admirer? okay, he's my friend. kawan sekolah rendah so what? boleh tak jangan nampak 'gatal' sangat? boleh tak? mula-mula minta ditag. fine, saya dah tag nama awak dekat gambar jantan tu. selepas tu, add pula saya? weh, bengong. mu xyoh wat lapar gitu boleh dok? bukey aku deki tapi aku gerey. aku malu sbb atas dunio ni adow ore pue terdesok supo sek mu!


kan aku dah tunjuk belang aku. ni memang berasap macam gunung berapi. kalau meletup aku cari perempuan tu and sound depan-depan biar tahu sikit erti malu. buat status dalam facebook, mari kawan jantan tu komen, haihhh. lagi naik marah la weh. padan muka kena sound depan-depan dekat komen. and, now. aku jadi geram dengan jantan tu. mungkin sebab dia yang punca segala-galanya. kalu jupo aku, jangey sengih, tegur atau gapo2. aku xsey adow kaitan doh dgn mu. wat aku gilo ado.

P/S : sekali lagi aku pesan, jangan sabitkan aku lagi. aku tanak kembali kepada kisah lampau. so leave me alone and that's all. Thank You.



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.