Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

Hello love. lamanya tak update blog ni. sunyi macam dah mati. ehem, so cerita minggu ni ada yang pahit, bahagia dan semuanya. yang pahit buat aku menangis, yang bahagia buat aku senyum. well, biasa la. nama pun hidup. mana boleh nak bahagia 24 jam. tapi, yang pahit memang bagi banyak pengajaran untuk aku.

Before that, dengan bangganya nak kata yang exam dah habis. Horrayyy. exam hari Khamis tu macam nak gila. hari khamis exam nahu dan pqs. time dok dalam dewan tiba-tiba bunyi announcement, exam nahu ditunda. oh mai, geram gila time tu. semua orang mengeluh. pukul 9 lebih, kena jwb exam nahu semula tapi soalan lain. pqs pon sama. guna soalan lain. haihh, semua budak memang frust kot hari tu. tapi, semua tu dah lepass. hakhak. 

Minggu ni juga birthday 2 orang yang penting untuk aku. one from my from my family member, adik aku yang darjah 6 tapi kecikkk sangat-sangat. hihi. kitaorg panggil dia Cebol sebab Cebol dalam bahasa Jawa maksud pendek dan chubby. and, seorang lagi adik aku juga. tapi bukan dari ayah dan mak yang sama. ahaaa, faham kan? so, birthday dia hari ni. and I forgot. sungguh terlupa sampai rasa bersalah. apa-apapun, please take care and bahagia selalu. bahagia dengan kak 'baru'. hoho. Take Care budokk :D

Esok ada Camp Aslah. So, wish me luck. doakan biar kem ni berjalan lancar
. nanti selepas balik dari kem, aku akan update balik blog ni. wait for me please. Thank You for supporting me :')


P/S : saya akan jaga diri baik-baik seperti saya jaga hati saya sebelum ni. so, don't worry. byebye and take care :')



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.