Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Ehem. malam-malam rasa lonely. so, tiba-2 rasa nak update blog ni. okay, lets talk about berubah. berubah tak semestinya tak elok. ada hikmah di sebalik perubahan tu cuma kita tak tahu lagi. so, jangan kata kalau dah berubah tak baik. sometimes, kita berubah sbb kita tahu apa yang terbaik untuk kita. biasa la tu kan manusia berubah? lagipun, kita manusia. tak perfect (same old excuses. haha)

Bbq jadiii la malam Sabtu ni. dalam dua sama ada nak pergi atau tak. to tell the truth, memang aku rinduu diorang. hurm, banyak sangat benda yang aku rindu ni. tapi, aku pun terfikir balik, kalau aku pergi tapi dia tak pergi mesti tak best. dah la senyap sunyi macam kayu yang tak bernyawa, sampai aku pun tertanya-tanya kemana ghaibnya makhluk ini. hahaa. tapi, aku pun terfikir lagi, kalau aku pergi pun dapat jumpa diorang, dapat lepas rindu. so, aku buat keputusan, aku nak pergi. tapi, sekali lagi hanya mak aku yang boleh decide whether aku boleh pergi atau tak :p

Apa nak jadi? tiba-2 rasa kosong kalau... bukannya kawan-2 takde, ada jee tapi hati masih rasa kosong. tak tahu apa yang patut ku buat. dengar lagu Vanilla Twilight nak dekat sejuta kali pun tak jadi juga. still rasa kosong. ahhhh, tidur lagi bagus. ok, baii semua. bye, sugar. xxx



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.