Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x

Heyyaa bulan. Lately, rasa macam hilang. hilang kawalan, diri, kawan, kepercayaan dan kesetiaan. I mean, semua tak kena. I don't know whether to call this as fate or challenge. tapi, sakit. kesakitan tu tak akan hilang. kau boleh buat relax, senyum selepas tu mengilai macam tiada problem, tapi aku. aku akan sentiasa ingat apa yang kau pernah buat kat aku. sentiasa. go ahead dengan muka suci kau tu. dengan muka jujur kau tu, tapi aku akan ingat apa yang kau pernah buat kat aku. aku akan ingat siapa diri kau yang sebenar and I'll never ever ever forget that. NEVER.

Kemaafan? excuse me, aku memang mudah nak maafkan orang tapi hello? I'm talking about my best friend who stab depan-2 aku. and yes, I'm the type of girl yang senang hilang kepercayaan and once I lost faith in you, forever I'll be. bukan senang aku nak percaya orang. I mean, you're my best friend. how could you. how could you? you're so heartless. heartless and desperate.

Setiap masa hidup dalam kebencian. bukan aku suka kebencian ni, aku benci sangat dengan feeling ni tapi tak boleh dipisahkan. macam sebati. tapi hanya bila dengan kau. perasaan ni special hanya untuk kau. tahniah kawan sebab kau dapat perasaan yang aku tak bagi kat orang lain. well, kau patut bersyukur la kan.

Apa-apa pun, jangan terasa la kalau aku tak mention nama kau kat sini. ada paham? kawan, semoga Tuhan balas balik apa yang aku alami sekarang disebabkan kau. aku tak akan lupa. even sepanjang hidup aku. tak akan. bye and see you at school desperate. thank you. xxx



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.