Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Haiii. Sekali lagi disini. actually nak cerita pasal holiday kat kl dulu. tak sempat pun nak tulis panjang-2. memang la aku pergi kay ell sebab ada kenduri. tapi, cerita yang lebih panjangnya, sebab kak aku nak belanja makan. haha. okay, mesti korang fikir belanja makan dekat kelantan pun dah okay apa. err, but no. kak sulung aku ni dah lama kempunan nak makan steamboat yg best. so, dekat kay ell ada satu kedai steamboat yang memang best dia kata. hurm, tapi memang bestttt pun. nama kedai tu Flaming, area dekat Setapak. kitaorg pergi sana sebelum maghrib lagi. sepupu-2 pun join sekali. makanan banyak gila. I mean, memang banyak. ada 3,4 jenis sotong, kerang and banyak lagi. actually, restoran ni buffet punya. so, bayar sekali boleh makan berapa banyak yang nak. rasa gemuk gila malam tu. dok dekat restoran tu dari pukul 8 hingga 11.

Selepas siap makan dekat Restoran tu, pergi tempat Angah kerja. Hurm, Angah ni lebih kurang one of sanak-sedara aku juga la. nak cerita lebih detail, aku tak pro sangat pasal family tree family aku. hewhew. dia kerja dekat Yogen Früz yang mana similar dengan Tutti Frutti but i have to say yang yogen fruz ni lagiiii best dari tutti frutti. and lagi cheaper. pilihan dia pun lagi banyak. and, lebih healthier. tak manis sangat, rasa yoghurt dia tu sangat original and pure. malangnya, kedai ni baru buka je so kat kelantan lambattttt lagi nak sampai. Hak Alah, tak besttnya. kalau tiap-tiap hari boleh makan Yogen Fruz mesti best. hurm.




Apa lagi eh? Oh yee, pasal kenduri kahwin tu dah cerita kan? by the way, best kot dok dekat rumah Wak Mungi (abang kepada my mum) even lama. lagipun, memang jarang sangat pergi rumah dia. nak bercakap dengan sepupu sendiri pun kekok. mujur boleh senyum. hewhew. and, salah sepasang daripada 2 pasangan pengantin tu kan sweet sangat. nampak secocok sangat. sweet :')


Okay, tu jee pasal holiday ni. rasa 2 minggu holiday ni sangat besttt. jadi ke tak bbq hari Jumaat ni? aihhh, still wondering. that's all for todayy. byeeee. by the way, Puteri Air Mata bunyi macam cute kan. I know, memang comel pun. hewhew :3

P/S : nak upload banyakkk lagi pics tapi tak masukkan gambar dalam comp lagi. ehe, next time la :p



Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.