Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Hello. Lamanya tak update. Taktau nak tulis apa kot. So here I am nak cakap pasal holiday. Holiday awesome la juga even banyak masalah yang mendatang. Actually dah lama pergi jalan-jalan cuma baru rasa nak update dalam blog. Hihi. Cuti baru ni pergi kl je. Sebab mak pun busy dengan kertas spm so sambil sambil teman mak ada meeting dekat kl pergi jalan-jalan.

Sebelum sampai kat kl tu, singgah dekat kebun ayah dulu dekat Kerambit. tak besttt pun duk kat situ even beberapa jam je sebab takde line, kampung and blablabla. tapi, for sure nature memang cantik sangat. buah-buahan pun banyak, air sungai memang jernih. then, dekat kl tu pergi tidur dekat rumah sepupu. comel gila anak sepupu aku. I mean memang comelll. nakal tu mesti la nama pun budak kecik kan. hehe. seriously, tak ingat hari yang ke berapa kitaorang pergi zoo negara. zoo negara bunyi bosan kan? tapi tak pun sebab ditemani oleh anak sepupu yang nakal and adik-adik and ayah yang awesome. ngehngeh. lama sangat tak pergi zoo sampai tak ingat betapa letihnya kena pusing satu zoo tu lebih kurang 2 jam dengan JALAN KAKI. God, sape la yang tak letih.

Then, pergi Times Square. Times Square pun boleh tahan la. sebab dah pergi dekat situ so takde la rasa 'wow wow wow' sangat memandangkan dekat Kelantan takde theme park. naik roller coaster tiga kali sampai nak muntah. plus bas yang putar-putar then entah apa lagi. then, pergi cinema. tengok 2 movies. Hotel Transylvania gempak sangat sangat. Soundtrack dia sumpah superb gila. You're my zing zing, lalalala ~

Masalah yang mendatang are bila sampai Kl, adik bongsu aku muntah few times la juga. masuk angin rasanya. then, kak aku pula yang sakitt. mak takde habis semua sakit. Lol. so, that's it. nak tulis panjang2 nanti takde orang nak baca :p btw, hati aku sakit sekarang. rasa nak tumbuk orang. tapi biasa la kan. dalam hidup ni mana ada 'tiada masalah'. kiss on your cheeks and punch you on your face :* byebye

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.