Prologue.
For she is his poet and he is her poetry - Lang Leav x
Hai (: pelik kan smile terbalik gini? haha i know right -.- apa pun this is me again nak citer pasal cuti raya cina. Bahagia sangat-sangat last-last dapat jumpa along. Rindu gila gila gila kot sebelum ni. Hihihi. Terubat juga rindu akhirnya. And ceritanya is kita orang pergi Ganuu Kitee. Haha. And guess what? We went to muzium terengganu! hahaha. can you believe? so lame tapi kalau nak banding dengan muzium kelantan, memang muzium ganu lagi molekk ^.^ Ingat ke bosan tapi best la pula dok ambil gambar sana sini. Girls ~ Biasa la kan. Tapi letih letih kott sampai mak kata macam orang tua sikit-sikit sakit urat! Hahaha totally agreed! Nak buat macam mana uuuu T.T

And then as usual kalau pergi ganu wajib makan otak-otak dengan satar. Bukan otak manusia or binatang just nama dia otak otak. hahaha. sakit perut *gelak*

Ignore muka yang nampak sakitt jeee -.-

Along kata aku pakai seluar tidur. But I don't care. Pakai je mwehehe :3

So that's all. Nak tulis panjang panjang bukan ada orang baca. Haha. Goodbye <3 nbsp="" p="">

Layout by ohfudge!. Colours from Colourlovers. Font from Google Web Fonts.